Det er ni kamper igjen til sesongslutt i La Liga, og Barcelona ligger på andreplass med 66 poeng, og to poeng bak Real Madrid med en kamp mer spilt.
Barça må så og si vinne hver eneste gjenværende kamp igjen i ligaen for å sikre en ny ligatittel. På onsdag så skal de møte en av seriens beste lag denne sesongen Sevilla som for øyeblikket ligger på fjerdeplass, med 58 poeng like mange som Atletico Madrid på tredjeplass. En fordel for Barcelona er at de er laget som er i form før kampen. Når man ser på de siste fem kampene begge lagene så har Barça vunnet de fire av fem kamper, og har tapt en kamp. På den andre siden så har Sevilla ikke vunnet en eneste av sine fem siste kamper, de har tapt to kamper, og har spilt uavgjort tre ganger.
Barcelona har enda en fordel blant kampene spilt mellom lagene, Sevilla har tapt de fem siste kampene sine mot Barça. Så det er mye som tyder på at denne kampen bør ende opp med en seier for vertene i Camp Nou. Før kampen så er Pique tilbake i denne kampen etter at han ble hvilt foran forrige kamp, Arda, Vidal og Rafinha er fortsatt ute med skade. Hos Sevilla er Rami, Tremoulinas, Krohn-Dehli og Mercado ute med skade før kampen. Et dårlig resultat kan ende Barcelonas tittelhåp denne sesongen, derfor blir det spennende å se hvordan kampen mellom disse to lagene kommer til å utspille seg.
Hva? La Liga, 30. serierunde 2016/2017-sesongen
Hvem? FC Barcelona – Sevilla CF
Hvor? Camp Nou, Barcelona
Når? Onsdag 5. april kl. 19.30
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay