Brassens scoring mot Granada søndag kveld sendte hans totale antall mål for Barcelona til 100.
Det var en tydelig målsulten Neymar som lekte på gressmata til Granada. Brasilianeren, som kanskje har vært Barcelonas beste spiller denne våren, lekte som vanlig med lærkula. Han dro på raid, driblet av spillere, vartet opp med finter, og var i det samme lekne humøret vi har sett mye til den siste tiden.
Ved flere anledninger valgte Barcelonas nummer elleve noen småegoistiske valg, og avsluttet selv. Grunnen til det? Han hadde ett mål for kvelden. Å nå 100 scorede mål for den katalanske storklubben. Det så lenge ut til at Neymar måtte vente med det, men på overtid fastsatte han resultatet til 4-1 i Barcas favør.
Målet var 25-åringens 100. mål for klubben, og en ny milepæl var nådd. I tillegg til det er han nå i den samme brasilianske 100-målsklubben som Rivaldo og Evaristo. Rivaldo endte på 130, mens Evaristo endte på 105 scorede mål for Catalonias stolthet. Neymar sine 100 mål har kommet på 178 spilte kamper. Rivaldo nådden den samme milepælen etter 172 kamper, mens Evaristo kun brukte 143 kamper. Til info så brukte Luis Suárez 120 kamper og Leo Messi 188 kamper. Den beste på listen er klubblegenden Kubala, som nådde 100 mål på 103 spilte kamper.
Her får du en detaljert oversikt (laget av FC Barcelona) over Neymars mål: