Bartomeu har annonsert at den nye hjemmebanen til Barcelona-B, hvor de spiller og trener ikke lenger vil hete Miniestadi. Istedet vil den hete Estadi Johan Cruyff til ære for Cruyff som dessverre forlot oss for ett år siden.
I dag ble det annonsert at adressen til Camp Nou vil bytte navn. Navnet er nå Aristides Maillol, men Barcelona vil endre adressen til Johan Cryuff Avenue. Dette skjer da kun om kommunen tillater det.
På et event med Jordi Cruyff, sønn av Johan Cruyff, president Josep Maria Bartomeu og visepresident Jordi Cardoner hyllet de Johan Cruyff. Ett år siden Johan sin død. Og der annonserte de at de ville hylle Cruyff på en ordentlig måte.
Som nevnt annonserte Bartomeu at Barcelona-B sin nye hjemmebane skulle få navnet Estadi Johan Cruyff. Etter planen skal den stå klar til 2017/2018 sesongen og vil ha en kapasitet på 6000 tilskuere. Banen vil ligge rett ved Joan Gamper treningsanlegg, hvor A-laget holder sine treninger.
Bartomeu hadde følgende å si om nyåpningen på eventet:

— Det er en ære for meg å fortelle dere at navnet på den nye banen vil bli Estadi Johan Cruyff.

— Det vil også bli lansert en statue av Johan, som vil finne sted rett utenfor den nye Camp Nou.

Cruyff vil også bli å finne i et annet aspekt. Det vil bli en statue til Johan sitt minne, den samme som Ladislao Kubala foran Camp Nou. I Barcelona-museet vil det bli en spesiell plass til minne for Johan. Der vil man finne en skjorte hollenderen brukte under en kamp for Barcelona. Du vil også finne en av hans tre Ballon d´Or, som han vant sesongen 1973/1974 som Barcelona sin store stjerne.
Til minne for Johan Cruyff. Grácies Johan.