Skal være favoritt til å ta over for Luis Enrique.
Den siste tiden har det blitt mer og mer vanlig at Juan Carlos Unzué har vært den som har gitt instruksjoner fra sidelinjen under kamper. Mot Valencia sist, så var det ekstra tydelig. Luis Enrique satt nesten hele kampen, mens Unzué ledet an.
Mandag denne uken hintet den tidligere Barcelona-keeperen til at han ønsker seg jobben.

— Jeg håper jeg ikke får noe fritid til å sykle neste år, sa Unzué til pressen på mandag.

Spørsmålet er da om Barcelona sakte, men sikkert prøver å røpe hvem den neste treneren blir. Er det bevisst av Luis Enrique å gi så mye lederskap til Unzué den siste tiden?
Juan Carlos Unzué er en tidligere keeper, som var i klubben mellom 1988-1990. Han var også en av Johan Cruyffs disipler (hvorav nesten alle på laget har blitt trenere eller andre deler av fotballen). Unzué har landskamper fra U18-U21, men fikk ingen landskamper for Spania.
Som trener har han ledet både Numancia og Racing Santander, begge uten særlig hell. Men Juan Carlos Unzué har vært i Barcelona i flere perioder. Han var blant annet keepertreneren til Frank Rijkaard, og etter at hollenderen mistet jobben så forble Unzué keepertrener også under Pep Guardiolas ledelse. Det var etter fem år som trener i Barcelona at han forsøkte seg som hovedtrener i Numancia.

Året etter returnerte han til Barcelona som keepertrener, der han erstattet Carles Busquets (Sergios far). Etter en kort periode i Racing Santander i 2012, ble han Luis Enriques assistent i 2013. Da for Celta Vigo. Senere dro de sammen til Barcelona, hvor de har vunnet alt sammen.
Er tiden inne for at Juan Carlos Unzué får prøve seg som manager i Barcelona? Kan han bli en ny Tito Vilanova?