Big Sam mener Barcelonas nye spillestill legger mer press på forsvaret.
Barcelona gikk igjen seirende av banen med Umtiti i forsvar, selv om Valencia maktet å score to mål på Camp Nou i går. Den franske stopperen spilte en strålende kamp, og møtte pressen etter kampen. Der ble han spurt om den nye spillestilen til katalanerne

— Når vi spiller med tre forsvarere er vi utsatt for motstanderen, og vi forsvarere må plassere oss slik at vi utlikner forskjellen. Det viktigste er at vi får seieren, så sånn sett er jeg avslappet.

Barcelona var lenge inne i en god periode, og er fortsatt med i kampen om La Liga-tittelen. I tillegg venter to knalloppgjør mot Juventus i Champions League. Men tapet for Deportivo forrige uke gjør at Barcelona må ha hjelp for å gå til topps i serien — selv med seier i El Clásico.

— Det var viktig for oss å vinne i kveld etter å ha tapt i forrige runde. Nå drar vi for å spille for våre landslag, men vi håper tiden går fort til vi er tilbake med laget fordi vi har mange store ting i vente.

Flere kan nok si seg enig i det, da landslagsfotball nærmest kommer som et ubekvemt stopp i den gode fotballperioden vi er inne i. Forhåpentligvis fortsetter et skadefritt Barcelona den gode trenden når Granada ankommer Camp Nou om knappe to uker.