Spennende trekning for Barça mot «La Vecchia Signora»
Da er trekningen av kvartfinalene fullført og ikke bare får vi noen helt fantastiske kamper å glede oss til, men Barça får bryne seg på selveste Juventus over to oppgjør.
Litt info om Juventus:
– Juventus møtte Sevilla, Dinamo Zagreb og Lyon i gruppespillet hvorav italienerne vant 4 kamper og spilte 2 uavgjort.
– I 8.delsfinalen ventet FC Porto som Juventus sendte hjem til Portugal med 0-3 i sekken sammenlagt etter å ha hatt stålkontroll i 180 minutter.
– I hjemlig Serie A har Juventus gullet i lomma med 8 poengs luke ned til andreplasserte Roma, og en målforskjell på 58-19.
– Manager Allegri har løftet et allerede meget sterkt Juventus denne sesongen og laget kryr av stjernespillere i alle ledd. Fremfor alt har de selveste Buffon som burvokter, samt en forsvarsrekke som skremmer buksevann på de fleste. Chiellini (Suárez’ snackbar), Barzagli, Bonucci, Benatia, Lichtsteiner, Rugani og selveste Dani Alves er kanskje verdens sterkeste forsvar på papiret, men så skal de også bryne seg på verdens råeste angrepsrekke i MSN.
– Juventus’ midtbane er kanskje ikke den mest fryktinngytende på papiret etter at Pogba og Vidal forsvant, men Khedira, Marchisio og Pjanic er trolig 3’eren Allegri vil mønstre, og de er ingen kasteballer.
– I angrep har den gamle dame flust av strenger å spille på. I tillegg til den mytiske Argentina-floppen Higuaín (som storspiller for klubblaget) har de lynraske Cuadrado, supertalentet Dybala, samt pansergrisen Mandžukić.

En tøff finalemotstander

Sist lagene møttes var det i CL-finalen i 2015 der Barça til slutt vant 3-1 etter en slitekamp.
Det blir garantert to fantastisk severdige oppgjør og et meget hyggelig gjensyn med den bananspisende gledessprederen på Juventus’ høyreflanke som absolutt kan gi Barças venstreback nok å stri med.
Sidenote: Litt morsomt er det at enten Monaco eller Dortmund blir å se i semifinalene i årets Champions League.
Første kvartfinale på veien mot finalen i Cardiff (trukket av Liverpool-legenden Ian Rush) blir som følger:
* Atlético Madrid vs. Leicester City
* Dortmund vs. Monaco
* Bayern München vs. Real Madrid
* Juventus vs. FC Barcelona

I forbindelse med trekningen har vi noen spørsmål til leserne:
* Kan dette Barça-mannskapet vinne turneringen?
* Er det egentlig noen fordel å spille borte først?
* Hvilke 3 lag anser du helt objektivt for å være de største favorittene i årets CL?