Barça startet sesongen i går, hvor Luis Enrique ledet sine to aller første treningsøkter på Ciutat Esportiva med hjelp av sin nye stab.
Her får du en kjapp presentasjon av Luis Enriques mest betrodde menn.
Juan Carlos Unzué (assistenttrener): Den tidligere Barça-målvakten, som har spilt 36 kamper for klubben, er i gang med sin tredje periode for Barça i en lederstilling. Fra 2003 til 2010 var han keepertrener for førstelaget. I løpet av 2010/11 sesongen var Unzué trener for Numancia, før han kom tilbake til Barça for å ta opp sin gamle stilling i 2012/13 sesongen. 47-åringen var også Luis Enrique assistenttrener i Celta Vigo under forrige sesong.
Roberto Moreno (andretrener): Denne sesongen blir den fjerde hvor Moreno administrerer et lag under Luis Enrique. Moreno var en del av Barça B-staben for fire år siden, og han har også ledsaget Luis Enrique i AS Roma og Celta Vigo.
Joan Barbarà (hjelpetrener): 48-åringen, som var Eusebios assistenttrener under forrige sesong, bytter ut Miniestadi til fordel for Camp Nou. Den tidligere Sabadell- og Salamanca-spilleren var også Luis Enriques assistenttrener på Barça B 2008-2011.
Rafa Pol (fysikktrener): Pol jobbet også med Luis Enrique under tiden i AS Roma og Celta Vigo. Denne sesongen blir den tredje hvor de to jobber sammen.
Joaquín Valdés (psykolog): I likehet med Roberto Moreno, er dette Valdés’ fjerde sesong i samarbeid med Luis Enrique. I tillegg til å hjelpe treneren i AS Roma og Celta Vigo, var han også psykolog for Barça B.
José Ramón de la Fuente (keepertrener): Denne sesongen blir den tidligere Barça B-spillerens tredje sesong i klubben som trener. Etter å ha jobbet for både Tito Vilanova og Gerardo Martino, vil 43-åringen fortsette som keepertrener for Luis Enrique.
FOTO: FCBarcelona.es.