Lucho sikter mot flere titler før sin avgang etter denne sesongen.
Luis Enrique Martinez annonserte etter 6–1 seieren over Sporting Gijon sin avgang som trener for Barcelona etter denne sesongen. Han vil ikke forlenge sin kontrakt og ender dermed med tre sesonger som trener for Barcelona for denne gang. Den tidligere Barcelona spilleren vil nå jobbe de tre siste måneden hardt for flere titler.
Etter to og et halvt år i Barcelona har Lucho vunnet åtte av ti mulige titler. Luis Enrique sin første sesong som trener for Barcelona endte med en historisk trippel. Etter det har trofeer i tykt og tynt kommet inn dørene på Camp Nou. No vil han gjøre sitt ytterste for å få inn Liga, Cup og Champions League trofeet inn dørene på Camp Nou.
Den tidligere Barcelona spilleren og Barcelona B treneren har to La Liga trofeer, et Champions League trofee, et European Super Cup trofee, Et Spansk Super Cup trofee og et Club World Cup trofee.
Selv om Barcelona har satt seg selv i en vanskelig posisjon før returoppgjøret mot PSG, så vil de gjøre alt i sin makt for å snu på det. Med 13 kamper igjen kjemper Barcelona for sit tredje Copa del Rey på rad når de møter Alaves til dyst 27 mai på det som blir siste kampen på Vicente Calderon. Etter sesongen flytter Atletico Madrid fra Vicente Calderon.
Luis Enrique vil snart si farvel som trener for klubben i sitt hjerte. Men han minner alle på at vi ennå har tre spennende måneder foran oss.
Gracias Lucho