Den unge keeperen André Onana imponerer for tiden i Nederland og forteller at han én dag ønsker å komme tilbake til Katalonia.
Den 20 år gamle kameruneren har nylig slått en ligarekord ved å holde buret rent i 7 kamper på rad. Den tidligere Barça-spilleren forlot klubben da han spilte for Juvenil (ungdomslaget) og det viste seg å være en klok avgjørelse. Selv om han enda har langt igjen, innrømmer han at ønsker å returnere til den katalanske klubben:

Vi får se om jeg returnerer til Barcelona. Hvis jeg forlater Ajax, må det være for å bli en del av en enda større klubb. Man må gjøre alt riktig her før man drar tilbake.

Om tiden i Barça og overgangen hadde han følgende å si:

Jeg har mange nydelige minner fra tiden min i La Masia, men jeg var nødt til å reise for å vokse som fotballspiller. Det var en avgjørelse jeg måtte ta. De hadde akkurat signert Claudio Bravo og det var ikke klarhet i om jeg ville få en sjanse, så jeg reiste. Hadde jeg blitt ville alt være mye vanskeligere.

Onana har hjulpet Ajax å gå videre etter Jasper Cillessens exit, og han snakket litt om lagkamerat Davinson Sanchez, en midtstopper som har blitt linket til en overgang til de blårøde:

Han er en stor forsvarer. Vi har blitt gode venner, og jeg synes han har kvalitetene som skal til for å spille for Barça. Han vil forbedre mye der. Jeg ser for meg han som en Blaugrana-spiller.

WhoScored