Søndag formiddag tok Luis Enrique ut mannskapet som skal bryne seg på den tøffe oppgaven i Paris.
Barcelona møter nemlig Paris Saint Germain i det som blir det første oppgjøret av årets åttedelsfinale i Champions League. Barcelona, som har slitt med en del skader i det siste, blir nødt til å reise uten skadde Aleix Vidal. Katalaneren er ute i omlag fem måneder med en brukket ankel.
Det som kanskje overrasker mest, er at Nili fra Barca B er med i troppen i stedet for kaptein Sergi Palencia. Begge spiller høyreback. Det betyr kanskje at Nili blir med førstelaget fremover, men det gjenstår å se. I tillegg blir Carles Aleña med på flyet i retning den franske hovedstaden.
Slik ser troppen ut:
Ter Stegen, Cillessen, Masip, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti, Mathieu, Nili og Aleña.
Hvis Rafinha, som fyller 24 år i dag, kommer på banen, så blir det med en spesiallaget maske. Arda Turan og Javier Mascherano er begge på skadelisten. Dagens trening bestod av en kort restitusjonsøkt, og i morgen går flyet til Paris. Alex Carbonell deltok også på søndagens trening, men blir ikke med til Frankrike.