FC Barcelona møter Deportivo Alavés borte klokken 16.15 i morgen. Barça har nylig kapret en Copa del Rey-finalebillett, det samme gjelder motstanderen på andre banehalvdel. Luis Enrique snakker om tilfeldigheten:

– Det faktum at vi skal spille mot de i Mai, har ingenting med morgendagens kamp å gjøre.

Barça-sjefen understreker motstanderens styrke ved å kjenne de igjen som:

– Årets gjennombrudd, uten tvil. Dette ved å se på resultater. Måten de de har fått resultater og på måten de har gjort det på. For å være nyopprykket og med ny trener, er det spektakulært å se på hvordan de har gjort det i både ligaen og cupen.

Luis Enrique analyserer Pellegrinos lag, og understreker:

– De er farlige med Deyverson som sentral spiss, fulgt opp av Ibai og Toquero. På vingene har de Theo og Kiko. På midtbanen har de Manu og Marcos, som er to strålende spillere. Laget jobber hardt og er 100% motiverte. Det kommer til å bli en vanskelig kamp.

Han legger også til:

– På El Molinón rullerte de mye på laget så de kunne være i god form før Copaen. Det fungerte perfekt og de vant begge kampene. På tross av de ekstra hviledagene, kommer vi fra 13 intense kamper. Det er ingen unnskyldning, men en realitet. Vi kommer til å gjøre vårt beste.

Blaugrana-treneren kaster et blikk tilbake på oppgjøret på Camp Noe tidligere denne sesongen, da Barça tapte 1-2.

– Vi er fult klar over at det er et lag som har forårsaket problemer for oss før og at de er kapable til å gjøre det igjen. De brukte er system de ikke har brukt igjen, med fem spillere i bakerste rekke. Normalt sett spiller de en 4-2-3-1 formasjon. Vi får vente å se hva Pellegrino velger i morgen.

Når det var snakk om en potensiell arena for Coa del Rey-finalen, var Enrique avslappet:

– Vi har erfaringer med å spille finalen på Camp Noe og på Calderón. Vi elsket begge stedene.

Avslutningsvis snakker han om å komme seg gjennom den intense perioden laget er inne i og forteller:

– Når vi har spilt Champions League-kampen vil vi får mer tid til å hvile, som igjen vil være bra for spillerne våres.