De to lagene som skal møte hverandre i cupfinalen i mai, skal møte hverandre på Lørdag i en ligakamp.
For øyeblikket ligger Barça på andre plass i La Liga, de har spilt 21 kamper så langt denne sesongen, og har samlet sammen 45 poeng. Deportivo Alavés ligger på tolvte plass etter 21 spilte kamper, og har samlet sammen 27 poeng.
Før kampen så har Pique og Arda ikke trent med laget, hvis Pique ikke spiller kampen i morgen. Så kommer Umtiti og Mathieu til å spille som partnere i midtforsvaret. Det at Arda er utilgjengelig vil nok ikke være et problem, særlig fordi Neymar kommer tilbake fra suspensjon. Samtidig så er også Rafinha og Mascherano ikke tilgjengelig til kampen mot Alavés.
Deportivo Alavés var laget som på overraskende vis slo Barça på Camp Nou tidligere denne sesongen, og vil være laget som må slås for å løfte Copa del Rey trofeet. Før kampen så har de ikke noen problemer med skader eller suspensjoner, og vil møte Barcelona med sine fulle tropp. Denne kampen kan være en indikasjon på hvordan de kommer spille mot Barça i cupfinalen, så dette kan være en veldig interessant kamp å se på.
Hva? La Liga, 22. serierunde 2016/2017-sesongen
Hvem? Deportivo Alavés – FC Barcelona
Hvor? Mendizorroza, Alavés
Når? Lørdag 10. februar kl. 16.15
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay