Barça prøver å få fjernet kortene Suarez og Busquets fikk mot Atletico Madrid.

Oppdatert: Sergio Busquets’ kort er opphevet. Luis Suárez har fått to kampers utestengelse. Barcelona anker også denne dommen.

Barcelona var ikke enige med dommer Gil Manzanos rapport om Luis Suarez sitt røde kort, og straffen hans. De anket også et gult kort som ble vist til Busquets etter at han sparket en ball fra banen, og argumenterer at Busquets sparket ballen fordi det var to baller som var på ballen samtidig.
Suarez fikk rødt kort i det 90.minutt, som gjør han utilgjengelig, i Copa del Rey finalen. Dommer Gil Manzano anklager uruguayaneren for å drøye med å forlate banen umiddelbart, og at han dro altfor sent til garderoben etter at fjerdedommer også ba han om med å gå ned til garderoben. Manzano skrev i rapporten sin at han ventet ved trappene, helt til kampen ble ferdig, og at han gikk i mot fjerdedommer som flere ganger hadde advart han.
Barça vil anke kortet som ble gitt til Suarez, og argumentet deres er at uruguayaneren prøvde å få tak i ballen da han var i en duell med Koke, etter en offisiell uttalelse fra klubben. Videre står de i uttalelsen at det andre gule kortet ble vist fordi han «slo» med armen da han kjempet for å få tak i ballen, men at Suarez ikke gjorde dette med vilje, slik rapporten til Manzano tilsier. Dette var også Suarez sitt første røde kort i en Barcelona trøye.
En positiv nyhet er at dommerkomiteen har bestemt seg for å stryke det gule kortet til Busquets, men de har fortsatt ikke fått svar når det gjelder saken til Suarez. I de kommende dagene får vi vite om Suarez blir tilgjengelig i cupfinalen mot Alaves.