Katalaneren forhandler allerede om en fornyelse med klubben.
Carles Aleñá, som er en av de mest lovende unggutta fra Barcelonas akademi, var hovedgjest forrige torsdag i programmet «Hora B» (B-tid) på Barça TV. Midtbanespilleren tok et tilbakeblikk på sine relativt suksessrike år i klubben, der han har vært lagkaptein i 10 av de 12 sesongene han har ikledd seg den blårøde drakta.
Denne sesongen har han vært fast inventar på treningsøktene til A-laget på Ciutat Esportiva:

Det er alltid et privilegium å trene med disse spillerne og vi prøver å få maksimalt ut av det. Vi deltar med et enormt engasjement.

Kontrakten hans går ut 30. juni i 2018, men begge parter forhandler allerede om en fornyelse av kontrakten med klubben. Flere i klubben har uttalt at han har store sjanser til å komme seg inn på førstelaget, noe spilleren også ønsker:

Håper jeg blir værende i klubben i lang tid.

Aleñá har allerede debutert som målscorer for A-laget i Copa del Rey denne sesongen, og til tross for Luis Enriques krasse kommentarer om hans prestasjoner i den kampen, så er han en av trenerens favoritter fra B-laget. Todocampistaen er klar over Luchos gode intensjoner:

Han forteller meg de tingene så jeg kan lære av det. Jeg visste allerede hvordan jeg hadde spilt den kampen, men han satte fingeren på det så jeg kunne forbedre meg, for å holde beina plantet på bakken. Vi kommer veldig godt overens.

Når tror du Aleñá får spille fast på midtbanen til Barcelona?