Sevilla sin argentinske trener innrømmer det er en spiller han hadde elsket å være trener for.
Jorge Sampaoli har aldri skjult sin kjærlighet for Lionel Messi. Og foran Copa del Rey oppgjøret mot Real Madrid snakket han mye om sin argentinske landsmann.
Sampaoli, som er nevnt som en potensiell erstatter for Luis Enrique en dag i fremtiden etter sin suksess med Chile og Sevilla fortalte Goal.

— Jeg ville elsket å være trener for Messi en dag. Både for å kunne se på han på treningsfeltet hver dag, men også får å se han som min spiller under kamper.

— Det er en unik mulighet å se verdens beste spiller på kort avstand. Hvem ville ikke ønsket det?

— Hvis du gjør en spiller som Messi glad har du 95 prosent sjanse for å vinne kampen. Det er som i Maradonas glansdager. Hvis Messi er glad er det nesten vanskelig å ikke vinne.

Vi vet aldri om Sampaoli vil få oppfylt sin drøm en dag. Men en ting er sikkert. Messi har gått gradene i Barcelona og er uten tvil den store lederen i Barcelona.
I et intervju med Marca ble også Sampaoli stilt noen spørsmål om han en dag ville ta over jobben til Luis Enrique. Dette hadde han å si til det.

— Det er spekulasjoner og rykter. Luis Enrique er en vinner. Han er respektert og elsket av fansen i Catalonia.

— Hvis han forlater Barcelona vil det være en lang liste med trenere som kan være kandidater. Og det er naturlig og se på trenerene til klubbene som gjør det bra.