En hel generasjon syriske barn er i ferd med å miste framtiden sin. De har mistet fotfeste i alt som er normalt; hjem, familie, venner og skole. De har sett og opplevd ting som ingen barn skal oppleve.

Kritisk situasjon

Det grusomme marerittet i Syria har vart i altfor mange år. Situasjonen er kritisk for barna i Aleppo. UNICEF er på plass for å hjelpe, og har ingen planer om å svikte barna eller trekke seg ut. Behovet er stort og vi trenger din hjelp! I katastrofer som denne er livreddende tiltak kritisk, og UNICEF leverer rent vann, mat og medisin. UNICEF intensiverer nå arbeidet ytterligere gjennom en storstilt aksjon for å gi tre millioner traumatiserte barn beskyttelse og spesialisthjelp.

Bidra via vår innsamlingsaksjon

I Norge bruker vi altfor mye penger på ting som ikke betyr noe. Hva med å donere en gave til de som virkelig trenger det?
Penya Blaugrana del Nord støtter innsamlingsaksjonen med 1 899 kroner.
Vi oppfordrer samtidig alle som har litt til overs om å støtte ofrene for konflikten i Syria via vår innsamlingsaksjon. Du kan selv velge beløp, og du kan også velge å gi en anonym donasjon. Pengene går direkte til UNICEF.

Hvor mye klarer vi å samle inn ut året?