På Lørdag skal Barça møte Real Madrid på Camp Nou i en av sesongens viktigste kamper.
Kampen kommer til å foregå mellom det mange mener er de to beste lagene i verden, det er derfor interresant å se hvilket lag som har bedre spillere i hver posisjon på banen.
Keeper: Ter Stegen vs. Navas
Når man sammenligner Ter Stegen og Navas, kan man se på forskjellige ting. Ter Stegen som keeper satser mer på å være godt plassert, og posisjonerer seg slik at han kan hjelpe med å bygge spillet bakfra, en viktig egenskap å ha når man er keeper for Barcelona. På den andre siden så er Navas mer intuitiv, og man kan ofte se han vise gode reflekser, samtidig som han gjør mange gode redninger. Navas er også den mer erfarne, og alderen kan være en fordel. Så kan man også se at så langt denne sesongen har Ter Stegen holdt nullen flere ganger. Han har holdt nullen fem ganger sammenlignet med Navas sine to ganger.
Forsvar: Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo vs. Sergi Roberto, Pique, Mascherano, Alba
Så langt denne sesongen i La Liga så har Barça sluppet inn 14 mål, og Real har sluppet inn 11 mål. Problemet særlig for Barcelona i år har vært mange simple tabber fra diverse enkeltspillere. Real Madrid har vært mer stabile på denne fronten, og de har også hatt få endringer i forsvaret sammenlignet med Barça som har kjøpt inn flere nye forsvarsspillere, og bytter mer på spillerne i forsvaret. Real ser mer ut til å ha en fordel her.
Midtbane: Rakitic, Busquets, Gomes vs. Kovacic, Modric, Isco
Det laget med den beste midtbanen kan gå seirende fra kampen. Begge lagene mangler spillere i denne posisjonen. Arda har vært av og på så langt for Barça, og Casemiro har spilt en viktig rolle som anker på midtbanen til Real Madrid. Kroos kommer nok ikke til å spille heller, da kommer mye av byrden til å ligge på Modric. På den positive siden så kommer nok Iniesta til å spille, men mest sannsynlig senere i kampen. Det som kan utgjøre forskjellen er hvis en av spillerne på midtbanen har en god dag på jobben, men ellers ganske jevnt på midtbanen.
Angrep: Messi, Suarez, Neymar vs. Vazquez, Benzema, Ronaldo
Angrepsrekken til begge lagene er det som får mest oppmerksomhet som alltid, før kampen så er Bale utilgjengelig, da er det Vazquez som tar plassen hans på laget. Da er det Barcelonas angrepsrekke som ser mye sterkere ut, og med tanke på hvor samspilte de er, og hvor gode de kan være på en god dag så ser det ut som MSN har fordelen.
Det kommer uansett til å bli spennende å se hvordan kamper utspiller seg, og hvilket lag som kommer seirende ut.