El Clásico nærmer seg med stormskritt og skader er alltid utslagsgivende for en kamp som dette. Her får du en liten oppdatering på skader og suspensjoner før El Clásico.
Hos Barcelona er det kun én som definitivt ikke er klar til å spille, men det er flere som er usikre på om de blir friske før storkampen. Blant annet har midtbane-eleganten Andrés Iniesta vært ute med en kneskade i lang tid nå, men han var tilbake på trening før kampen mot Real Sociedad. Allikevel er det usikkert om han er spilleklar. Ny-signeringen Samuel Umtiti sliter med en hamstring, og han var tilbake i troppen mot Hercules onsdag. Arda Turan var også tilbake i troppen mot Hercules, men Jeremy Mathieu er fortsatt ute i 15-20 dager til. Barcelona har ingen suspensjoner.
På den andre siden ser det ikke lysere ut for Real Madrid. Toni Kroos brakk et bein i høyrefoten i starten av november, og er ikke forventet å returnere før i januar. Álvaro Morata blir heller ikke klar, fordi han har en en akillesskade. I tillegg pådro Gareth Bale seg en ankelskade sist uke, og er ute i om lag tre måneder. Fábio Coentrão og Raphaël Varane er ikke hundre prosent friske, men det forventes at de blir klare til kampen. Real Madrid har heller ingen suspensjoner.