(Barcelona-Malaga 0-0) Første gang på lenge var hverken Messi eller Luis Suarez i troppen til Barcelona.
Malaga var denne rundens motstander. De stilte med en tidligere kjenning i Sandro Ramirez på topp. Barcelona kontrollerte hele omgangen, ved unntak av noen anledninger hvor Malaga var på et sjeldent besøk. Pique var den som sto for Barcelona sine sjanser ved unntak av den enorme sjansen til Rafinha.
Malaga kom med en plan, og fulgte den til punkt og prikke. De la seg ned på sin egen banehalvdel. Fremover skulle Sandro gjøre jobben for laget fra den Spanske sør-kysten.
Etter Pausen
2. Omgangen startet veldig rolig uten de store sjansene. Barcelona kontrollerte kampen og det virket som om det var kun et spørsmål om tid før ballen satt i målet bak Kameni.
Etter 68 minutter pådro Llorente seg rødt kort. Det gjorde rommene betydelig større for Barcelona. Da våknet også supporterene igjen. Det ble enveiskjøring mot Malaga sitt mål. Pique fikk et omdiskutert offside-mål mot seg, samtidig som han ble snytt for straffe. Og rett før slutt fikk Malaga sitt røde kort nummer to.
Til tross for enorme sjanser til Barcelona så holdte Kameni & co unna for denne gang.