Men det er ikke så alvorlig som du skulle tro.
Etter hva Sport erfarer, så er Neymar og Arda Turan de eneste Barcelona-spillerne som har blitt bøtelagt av klubben denne sesongen. Det er brudd på disiplinærreglene, og det at de har kommet for sent til trening som er årsaken.
Begge spillerne har fått den mildeste boten, som er på 200 euro. Mer profesjonelle holdninger lover godt for Luis Enrique, som kunne se at Leo Messi var tilbake på treningsfeltet en dag før avtalt tid.
På det samme tidspunkt forrige sesong hadde hele syv spillere fått tilsvarende bøter. Adriano hadde betalt 1000 euro på dette tidspunktet i fjor. Neymar og Turan hadde betalt henholdsvis 400 og 200 euro.
Forrige sesong hadde spillerne betalt hele 2600 euro på denne tid, mot 400 euro i år.
Noen har derfor lært leksa si, for Jeremy Mathieu, Jordi Alba og Aleix Vidal var alle på listen, men er ikke det i år.
Gerard Piqué var spilleren som betalte mest i bøter forrige sesong, og måtte ut med hele 3200 euro for å ha kommet for sent til fem treninger.
Den totale summen fordelt på hele sesongen var 11000 euro, og ble sendt til et veldedig formål valgt av spillerne. Sport nevner ikke hva dette var.
Av erfaring så er januar den måneden som bringer inn mest kronasjer, så de nåværende 400 euro vil mest sannsynlig øke i tiden fremover.