Neymar og co fikset biffen mot Messi og Mascherano i kvalifiseringskampen mellom Brasil og Argentina natt til fredag.

Neymar var avgjørende

Etter en jevn åpning på kampen, tok Brasil føringen i Superclásico, som var den første offisielle kampen mellom de to lagene der Messi og Neymar har møttes. Det første målet kom etter 25 minutter fra Coutinho, som klinte ballen i krysset bak en sjanseløs keeper. En perle av et mål.
Før pause tok Neymar saken i egne hender og doblet ledelsen etter en fin pasningssekvens i angrepet. Rett før dette hadde Neymar et stolpeskudd. Det andre målet kom på et perfekt tidspunkt og ga Brasil et psykologisk overtak idet lagene ruslet inn i garderoben.
Argentina forsøkte å endre kampbildet ved å sette innpå Agüero i andreomgang. Dette viste seg å være nytteløst, for brasilianerne fortsatte å dominere kampen. Neymar jaget gjennom hele kampen og irriterte det argentinske forsvaret med frekke finter og raske vendinger, og da Paulinho la på til 3-0 etter 58 minutter, var det hele over.
Argentina hadde ingenting å svare med, og resultatet etter kampen er at Brasil nå topper sin gruppe med 24 poeng, ett mer enn Suárez’ Uruguay. Dessverre for Argentina er de nå på sjetteplass med 16 poeng.