Etter flere dagers venting er nå tiden ute, og vinnerne av konkurransen er kåret. De har også blitt kontaktet av oss via mail.
Først vil vi bare takke for utrolig mange gode besvarelser. Vi er glade for engasjementet, og kvaliteten over besvarelsene var meget bra. Mange av besvarelsene var tenkt grundige i gjennom, og var av høy kreativ kvalitet. Vi skulle ønske vi hadde flere premier, for flere av dere fortjente virkelig det, men vi hadde dessverre bare to spill å dele ut.
Det vi la merke til i besvarelsene deres er at de fleste av dere har tro på Carles Aleña og Marlon. Lee Seung-woo er også godt likt av dere, og flere av dere håper spillere som Halilovic, Grimaldo og Bellerin blir hentet tilbake.
Noe overraskende, så var det liten tro på at Sergi Samper blir en del av troppen om noen år. Uansett, takk for alle bidrag. Vi håper flere av dere får rett i spådommene. Vinnerne ble trukket av en person utenfor redaksjonen, og som ikke har tilknytning til den. Vinnerne er: «Gujo» og «Robin». Slik ser vinnernes bidrag ut:

«Gujo»:

Ter Stegen
Roberto – M. Santos – Umtiti – Alba
Gomes – Busquets – Alena
Messi – Suarez – Lee Seung-woo
Lee Seung- woo (u20):
– Har gode forutsetninger for å bli en komplett angriper for Barca, med sine styrker i fart og teknikk. En svært uforutsigbar spiller supplert med en sterk vinnermentalitet. Har byttet han ut til fordel for Neymar, da jeg mener det er størst sannsynlighet at han forsvinner først.
– Av svakheter vil jeg trekke frem manglende bidrag til det kollektive spillet og fysikk.
Carles Alena (u20):
– Nøkkelspiller på Barca B, med kreative ferdigheter og en god skuddfot. Allerede et svært kjent navn og potensielt den som er nærmest plass på førstelaget. Kan på sikt utvikle seg til å bli en ideell erstatter for Iniesta, som forøvrig er blant idolene hans.
– Store svakheten til Alena er det defensive arbeidet, noe som er naturlig med tanke på den unge alderen.
Marlon Santos (u20):
– Fysisk tilstedeværelse, rolig med ball, timing i luften og god til å blokkere. Potensialet til å danne et solid stopperpar sammen med Umtiti. Mulig at han får sine første minutter for førstelaget allerede mot Granada, da det ryktes at Barclona er villige til å overgangen fra Fluminense permanent.
– Totalt sett svært spennende talent, men sliter til tider med konsentrasjonen.

«Robin»:

«Hvem av ungguttene tror du kommer til å spille fast på Barcelona om tre år – og hvorfor?»
Sånn som troppen er i dag, så er det spesielt to posisjoner som kommer til å trenge nye rotasjonspillere i den nærmeste framtiden, nemlig høyreback- og stopperplassen, dette siden Mathieu og Vidal mest sannsynlig forsvinner i løpet av sesongen. Resten av posisjonene er ganske godt dekket med både verdensklassespillere og rotasjonspillere, så da virker det mest sannsynlig at den unggutten som muligens skal spille fast for oss om 3 år, enten er høyreback eller stopper siden posisjonene er åpne. Og ser man på talentene vi har i klubben, så er det spesielt to spillere som skiller seg ut i de nevnte posisjonene. Nemlig Marlon og Palencia. De er begge i starten av 20-årene, og skal i løpet av de 3 neste årene være sterke kandidater til å få prøve seg på A-laget. Men skulle jeg bare velge en av de, så ville jeg satset på B-lagets kaptein Sergi Palencia. Marlon er tross alt på lån fra Fluminense, og kan veldig fort forsvinne tilbake til Brasil.
Sergi Palencia er 20 år og har gått gradene i Barca, og med den holdningen og talentet hans, så ser jeg ingen grunn til at denne spilleren ikke skal få sjansen i løpet av sesongen, og muligens spille seg fast innpå laget i løpet av de tre neste årene.
«Nevn din førsteellever til første seriekamp 2019/20-sesongen.»
Min forutsetning for dette laget er at alle har nådd sitt maksimale potensiale, selv om dette kanskje ikke er realistisk.
Ter Stegen
Palencia – Umtiti – Marlon – Roberto
Samper
Carles Alena – Gomes
Messi – Seung-Woo – Neymar