Det er duket for nok et storoppgjør når Manchester City får besøk av Barcelona tirsdag kveld.
For rundt to uker siden besøkte City og Pep Guardiola den katalanske hovedstaden Barcelona. Det endte med 4-0 seier til «Blaugrana», hvor Messi scoret hattrick og Neymar Jr scoret ett mål. Nå er det duket for returoppgjøret på Etihad Stadium. Barcelona, som så vidt klarte tre poeng i helgen, jakter nå gruppeseier. Det vil de bli med seier i kveld, med mindre Borussia Mönchengladbach vinner alle sine siste kamper, og Barca taper dem.

Uheldige Marlon og skadelisten

Flyet som tok av fra El Prat klokken 10.00 mandag morgen var uten Marlon, som er med i troppen. Brasilianeren hadde glemt passet sitt hjemme, og måtte ta et senere fly. Barcelona tok samme fly som U19-laget, som også møter City borte.
Etter ankomsten til Manchester, blir laget kjørt direkte til sitt hotell, før de skal trene på Etihad i kveld. Den obligatoriske pressekonferansen vil være med Ivan Rakitic i tillegg til Luis Enrique.
Flere spillere er på skadelisten, noe som ble omtalt i tidligere artikler. Skadelisten består av: Gerard Piqué, Jordi Alba, Andrés Iniesta, Aleix Vidal og Jeremy Mathieu, og får ikke spille kampen. Arda Turan har derimot fått grønt lys, og er med til Manchester. Ellers er Sergio Busquets også tilbake etter å ha hvilt da Barça slo Granada sist helg. En seier i morgen kan både sikre avansement til 8-delsfinalen, og sikre førsteplassen i gruppen.
Hva? Champions League, 4.runde (gruppespill) 2016/2017-sesongen
Hvem? Manchester City – FC Barcelona
Hvor? Etihad Stadium, Manchester
Når? Tirsdag 1. november kl. 20.45
Hvordan? Viasat Fotball / Viaplay