Iniesta var endelig ute i det offentlige etter skaden mot Valencia.
Barça-kapteinen deltok på sponsor-arrangementet av Audi, men på grunn av skaden hans kunne han ikke delta i prøving av bilene.
Det er sagt at Iniesta kan være tilbake allerede om 6-8 uker, selv om flere fryktet at vår lille magiker kunne være borte fra fotballbanen i hele seks måneder. Det ble derfor mange blikk da Iniesta nå gikk med krykker, noe han ikke hadde da han selv kunne gå ut fra Mestella etter skaden.
Mange håper at Andrès kan være tilbake før El Clasico, som kan bli en av de mest avgjørende oppgjørene vi har i la liga i år. Med tanke på at det er jevnt i toppen, er det viktig å få med seg hvert eneste poeng en kan. Barcelona er for øyeblikket to poeng fra tabelltopp, men bare ett poeng skiller tredje og femteplass. Å da ha tilbake kapteinen vår vil gi med styrke til troppen. Arda Turan har nylig blitt observert med tynn bandasje rundt ankelen, flere skader er en av de siste tingene vi trenger nå. Med Mathieu som ett nytt tilskudd på skadelisten, sammen med Piquè og Jordi Alba, er det tynt i forsvaret også.