Stilte uten de mest sentrale fra førstelaget.
Tirsdag kveld spilte Barcelona Catalonia Super Cup mot Espanyol. Det endte med tap, og 1-0 i sekken. Det var likevel en grei gjennomføring for spillerne som ikke har fått all verdens med spilletid denne sesongen. Luis Enrique har nemlig gitt de mest sentrale spillerne fri til torsdag.
Slik så laget til Barcelona ut:
Masip, Nili, Marlon, Mathieu (Martínez, 53′), Moisés (Palencia, 71′), Carbonell (Sarsanedas, 76′), André Gomes, Denis Suárez, Aleñá (Mujica, 82′), Alcácer, Arda Turan (Alfaro, 71′).
Barcelona spilte sin sedvanlige fotball med mye ballinnehav, men klarte ikke å bryte gjennom et tettpakket Espanyol-forsvar. Likevel var Luis Enrique fornøyd.

— Det var en god kamp, og jeg så bra innsats fra alle spillere. Resultatet lyver litt, sa Lucho etter kampslutt.

Mathieu skadet

Nok en Barca-spiller skulle tegne seg på den etter hvert så store skadelisten. Denne gangen var det Jeremy Mathieu, som startet på stopperplass sammen med Marlon. Sport melder onsdag morgen at franskmannen er ute i tre til fire uker, men dette er ikke offentliggjort av klubben enda.
Det kan medføre at Marlon får en plass i neste førstelagstropp, som kun har Javier Mascherano og Samuel Umtiti som er skadefrie på stopperplass. Marlon var ifølge Sport banens beste sammen med Arda Turan. Brasilianeren sier han er klar hvis sjansen byr seg.

— Jeg føler meg klar. Jeg er tålmodig siden jeg er ung, så nå må jeg fortsette å gjøre jobben min for reservene. Nå skal jeg slappe av og fokusere på neste kamp, fortalte Marlon.