I dag kom listen over spillere som er nominert til den prestisjefulle prisen, Ballon d’Or ut, og fire spillere representerer Barcelona.
Antall spillere er kanskje overraskende få, men av de fire nominerte er det ingen overraskelser. Kaptein, Andrés Iniesta, og trioen på topp; Neymar, Leo Messi og Luis Suarez er på listen som består av 30 navn. Det er France Football som deler ut prisen.
Nytt for året er at det kun er internasjonale journalister som kan stemme. Det vil altså ikke bli sendt stemmer fra Per Mathias Høgmo eller Per Ciljan Skjelbred i år. Grunnen til dette er at prisen igjen går tilbake til slik den var frem til 2009 (før den ble slått sammen med FIFA World Player).
I tillegg til Barca-spillerne er følgende spillere nominerte: Sergio Agüero, Pierre-Emerick Aubameyang, Gareth Bale, Gianluigi Buffon, Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Paulo Dybala, Diego Godín, Antoine Griezmann, Gonzalo Higuaín, Zlatan Ibrahimovic, Koke, Toni Kroos, Robert Lewandowski, Hugo Lloris, Riyad Mahrez, Luka Modric, Thomas Müller, Manuel Neuer, Dimitri Payet, Pepe, Paul Pogba, Rui Patricio, Sergio Ramos, Jamie Vardy og Arturo Vidal.
Vinneren blir kåret 13. desember.
Hvem tror du vinner tittelen?