Begge måtte byttes ut i den første omgangen mot Manchester City.
Onsdag kveld gjestet de lyseblå fra Manchester Camp Nou. Pep Guardiola returnerte nok en gang som trener for et annet lag. Kampen endte med en oppskriftsmessig seier til katalanerne, og de ga seg ikke før det sto 4-0 på måltavla.
Lionel Messi viste vei, og noterte seg for et strålende hattrick, mens Neymar også fikk en ball i garnet til City. Samuel Umtiti, som er tilbake fra skade, spilte en glimrende kamp og ble belønnet med karakter 10 av oss i Blaugrana.
Men det var ikke bare fryd og gammen forbundet med onsdagens kamp. For i første omgang måtte både Jordi Alba og Gerard Piqué ut med skader. I dag har klubben bekreftet skadeomfanget til katalanerne. Jordi Alba er ute i omlag to uker, mens Piqué er skadet i tre uker. Sistnevnte fikk strukket noen leddbånd i ankelen etter en takling fra David Silva, mens Jordi Alba slo opp hamstringskaden han har slitt med den siste tiden.

Hva går de glipp av?

Sport melder at Gerard Piqué går glipp av kampene mot: Valencia (borte, førstekommende lørdag), Espanyol (katalansk supercup, 25. oktober), Granada (hjemme, 29. oktober), Manchester City (borte, 1. november) og Sevilla (borte, 6. november).
Jordi Alba går glipp av de samme kampene, men kan være tilbake til kampen mot Sevilla.
Hvem mener du bør spille i Piqué og Albas skadefravær?