Den tidligere Barcelona-spissen Hristo Stoichkov hamrer løs mot de som har kritisert Gerard Piqués forpliktelse til det spanske landslaget.
Piqués frittalende synspunkter rundt karalansk uavhengighet har vært selve kjernen i kritikken fra de spanske supporterne, og han har nå blitt beskyldt for å vanære sitt land ved å klippe bort ermene på drakta før kampen mot Albania. Kritikerne mener han gjorde dette for å fjerne det spanske flagget.
Barcelona-stopperen uttalte etter kampen at han er lei heksejakten, og at han planlegger å legge opp på landslaget etter VM i 2018, noe som frustrerer Stoichkov.

Jeg støtter Piqué. Hvor mange ganger har han spilt med landslaget mens han har vært skadet? Og hvor mange mens han har blødd? Og det sier de ikke noe om? Nå som han klippet ermene på drakta, sikler de – det er helt tydelig.

LFP-presidenten Javier Tebas har også uttalt seg om saken, og insisterer på at dette ikke er gjort av fotballmessige årsaker.

Det er mer et politisk tema enn det er fotballrelatert. Han er en veldig intelligent type. Han gjør sine ting og er en rastløs mann. Han har vist sin forpliktelse for landslaget mange ganger. Jeg tror han er sliten. Forhåpentligvis tenker han seg om på nytt.

Tror du Piqué fortsetter på landslaget etter VM?