Tyrkerens mål mot Mönchengladbach er hans femte for sesongen, og han har i tillegg hatt fire målgivende på ni kamper.
Turan ble byttet inn for Rakitić siste halvtimen på Borussia-Park, men rakk likevel å finne nettmaskene og imponerte såpass at UEFA utnevnte han til banens beste. Barca slet med å utligne mot tyskerne, og Turans mål ble dermed et vendepunkt i kampen som Barca endte opp med å vinne.
Luis Enrique har brukt den tidligere Atlético-spilleren i ni av de ti offisielle kampene klubben har spilt så langt – seks av dem fra start. Turan spilte fantastisk i den spanske supercupen mot Sevilla, der han scoret to ganger i oppgjøret på Camp Nou. Han hadde også en fulltreffer i 6-2-slakten av Real Betis, samt sist helg mot Sporting Gijón.
Det er ikke bare målene som gir tyrkeren oppmerksomhet om dagen. Han har i tillegg bidratt med fire målgivende denne sesongen og ser ut til å være et svært godt alternativ til trioen på topp. Han har både fylt gapet etter Neymar da han deltok i OL i Brasil, og nå nylig også for vår lille trollmann.
Totalt sett har han fått en knallstart på sesongen sammenlignet med fjorårets. Da spilte han 1174 minutter på 25 kamper, scoret to ganger og leverte fire målgivende. Denne sesongen har han allerede spilt 589 minutter og bidratt direkte til ni mål.
Hva synes dere om Turans bidrag så langt i år?