En kamp som så ut til å bli jevn endte opp med en kalasseier for Barcelona.
Det var ikke mye som skjedde i den første halvtimen av kampen, og begge lagene hadde et skudd hver fra et frispark de hadde vunnet. Begge frisparkene traff muren, det var også usedvanlig mye rot i kampen. Blant annet så fikk S.Gijón frisparket fordi Ter Stegen fanget ballen like utenfor boksen med hendene sine. Heldigvis slapp han kort, og det ledet ikke til en scoring.
Etter at ca. en halvtime hadde passert i kampen, så får S.Gijón et utspark. Sporting Gijón spillerne prøver å klarere ballen videre, men ballen havner hos Arda som sender en langpasning til Suarez, han er helt alene i bakrommet. Runder keeperen og sender Barça i ledelsen. Helt ute av det blå leder Barça 1-0. Etter målet så er Barcelona mye mer frempå, bare minutter etter 1-0 scoringen så ser Neymar at Sergi Roberto er ledig ute på høyre side, og sentrer videre til S.Roberto som legger inn til Rafinha. Helt alene header Rafinha ballen i mål, og sørger for at Barça har en 2-0 ledelse. Etter det andre målet var Barcelona det laget som fullstendig resten av omgangen. Det ble ingen flere mål, og Barcelona gikk til pause med en 2-0 ledelse.
I andre omgangen så Barça slet med å lage målsjanser. De hadde ikke hatt et skudd siden 2-0 målet, og S.Gijón begynte etter hvert med å komme seg til flere sjanser. Bla. Victor kom seg til en god sjanse etter å ha driblet seg forbi Barça spillere, og Castellano hadde et lang skudd som Ter Stegen reddet. Sporting Gijón var mye mer offensive i andre omgang, og var det laget som kom til sjanser. Barcelona fant heller ingen åpninger i forsvaret eller kontringer som kunne lede til et tredje mål.
Det endret seg når det var drøye 15 minutter igjen av kampen. Lora en Sergi Roberto som var på full fart mot mål, og får sitt andre gule for dagen og får rødt kort. Det førte til en målfest på slutten av kampen. I det 81.minutt så får Neymar ballen rundt midtbanen, igjen så finner han en ledig Sergi Roberto. Han finner Paco inne i boksen, men skuddet til Paco treffer tverrliggeren. Heldigvis så er Neymar der på returen, og setter ballen i det åpne målet. Noen minutter senere så er Sergi Roberto nok engang alene på høyre side, og han finner Arda helt ledig på bakre stolpe. Arda header ballen i mål, og det står 4-0 til Barça. Målfesten var enda ikke over, fordi på tampen av kampen så sender Denis en stikker til Neymar som har ingen problemer med å score Barcelonas femte mål for dagen. Det ble ikke flere mål i kampen, og Barcelona vant 5-0.