Barcelona sender klubblegen ned til Brasil.
Sportsdirektøren og visepresident Jordi Mestre fortalte ved presentasjonen av Claudio Bravo at klubben har sent representanter for å se på Neymar, og skaden han dro på seg mot Colombia. Brasilianeren brakk en virvel i ryggen, og klubben sender nå en lege ned til Brasil for å se nærmere på spilleren.

— Vi er i direkte kontakt med det Brasilianske fotballforbundets leger, og vi vet at han er hjemme og at tilstanden er stabil.

Han ville ikke anslå hvor lenge Neymar blir satt på sidelinjen.

— Dette er ikke en vanlig skade, så det er ikke så enkelt å si hvor lenge han blir ute. Men han vil bli gitt den tiden han trenger for å komme tilbake.

Bekrefter at spillere snart vil forsvinne

Claudio Bravo ble det sjette tilskuddet til Barcelonas A-lag, sammen med ter Stegen, Masip, Rafinha, Deulofeu og Rakitic. Zubizarreta snakket også om potensielle spillersalg under presentasjonen.

— Vi håper å få klarhet i disse tingene denne uken. Det ville vært gode nyheter for alle involverte. Skjønt vi må holde forhandlingene privat. Jeg føler det er mer komfortabelt slik. Alt annet er kun spekulasjoner.

Til slutt kommenterte sportsdirektøren situasjonen til Victor Váldes.

— Vi har alltid vært her for han, og vi håper at vi kan hjelpe han med å finne den sportslige stabiliteten han fortjener.

Foto: fcbarcelona.com