Sesongens første ligakamp mot Real Betis ble til en målfest, hvor vi fikk se en underholdende serieåpning i regi av Messi.
Vurderinger:
Bravo:(5) Slapp inn to mål i dag, hadde ingen redninger. Burde muligens ha tatt frispark målet til Castro.
S.Roberto:(9) Solid defensivt, og offensivt. Spilte en fantastisk første omgang, og la opp til to mål. Fortsetter han å spille sånn vil plassen på høyre backen være hans i mange år fremover.
Umtiti:(8) Flere gode klareringer, og har god kontroll på ballen. Sto for det meste av det defensive i kampen, og ser ut til å være en av sommerens mest spennende signeringer.
Pique:(7) Hadde ikke så mye å gjøre i forsvaret pga. Umtiti. Hadde en god klarering da Umtiti ble litt ivrig med det offensive. Ellers så var han sikker med ballen i beina, ingen store tabber eller feilpasninger.
Alba:(8) Det ser ikke ut til at Alba er villig til å gi plassen på laget til Digne uten å vise hva han er god for. Hadde sammen med Roberto en fantastisk første omgang, og var god både frem og tilbake. Det blir spennende å se hvem som kommer til å kapre plassen som venstre back.
Busquets:(7) Stabil med det defensive, hadde noen gode taklinger. Var også sentral under den femte scoringen da han vant ballen som ledet til målet.
D.Suarez:(6) Har vært grei både defensivt og offensivt. Var litt mer på hugget i andre omgang, tiden får vise om han er god nok til å spille en Xavi/Iniesta rolle for laget i fremtiden.
Rakitic:(6) Spilte trygt, men gjorde ikke noe ekstraordinært. Slet med å levere offensivt i første omgang, var litt mer aktiv i Betis sin bane halvdel i annen omgang.
Messi:(10 BB) Hva kan man si som Messi. Han gjør det han alltid gjør, viser fantastiske playmaker evner, og scorte to fantastiske mål. Var arkitekten bak det første målet, og ga en assist.
L.Suarez: (9) Han slet med å skape eller befinne seg i gode posisjoner i første omgang. Scorte derimot et fint mål på slutten av omgangen, og presterte fantastisk resten av kampen. God vending før sitt andre mål, og avsluttet kvelden med et briljant frispark mål.
Arda:(8) Scorte det første målet, og ser ut til å fortsette den gode formen sin fra Sevilla kampen. Assisterte det femte målet.
Innbyttere:
Munir: For lite tid til vurdering.
Digne: For lite tid til vurdering.