Den Argentinske forsvareren hyller den defensive innsatsen i (0–2) seieren over Sevilla, og håper på enda en god kamp førstkommende onsdag hjemme på Camp Nou mot Sevilla.
Mascherano går inn i sitt syvende år som Barcelona-spiller og snakket med pressen etter tirsdagens trening om den kommende kampen mot Sevilla, samtidig som han uttalte at han var glad for at Messi fortsetter å lede Argentina.
Mascherano la ikke skjul på lagets defensive innsats borte mot Sevilla på Ramon Sanchez Pizjuan da Barcelona tok første stikk og vant (0–2) etter scoringer av Luis Suarez og Munir.

— Vi fikk selvtillit etter seieren borte mot Sevilla, men mentaliteten til laget er og blir bedre.

Og når Mascherano fikk spørsmål om vår nye signering Samuel Umtiti sa han følgende:

— Signeringen av Umtiti gir oss styrke og pusher hverandre til å bli enda bedre, akkurat som de andre nye spillerne som har ankommet.

Og med erfaringen Mascherano har nevnte han at å vinne Supercupen er noe de ønsker å gjenta.

Messi Returnerer til Argentina

Mashcerano hadde følgende å si om Messi sin retur til det argentinske landslaget:

–For alle argentinere er det en veldig god nyhet at han fortsetter for det argentinske landslaget. Det gjør oss lettet og veldig glad. Han er vår kaptein, Argentinas beste spiller og vår leder. Jeg er sikker på at han ennå har veldig mye å tilby Argentina. Forhåpentligvis vil Messi sine kvaliteter hjelpe oss i kvalifiseringen mot neste VM.