Thomas Vermaelen er i Roma for å undergå medisinske tester.
Oppdatering, 07.08.16: Barça bekrefter i dag at de har gitt Vermaelen tillatelse til å dra til Roma. Dermed er det bare formaliteter som gjenstår før belgieren melder overgang til den italienske klubben. Det skal i første omgang være snakk om en låneavtale.


* * *
Etter Samuel Umtitis ankomst må trolig Thomas Vermaelen belage seg på å være femtevalg som midtstopper, bak Gerard Piqué, Javier Mascherano, Jérémy Mathieu og nevnte Umtiti. Dette har Luciano Spalletti registrert, og italieneren vil derfor redde den skadeskutte 30-åringen fra en sesong på tribunen på Camp Nou, melder Gazzetta World.
Roma ønsker først og fremst Vermaelen på lån, med opsjon på kjøp. Hovedstadslaget vil betale to millioner euro nå, samt åtte millioner dersom de vil gjøre overgangen permanent. Barca på sin side ønsker seg to millioner for lånet og tolv millioner euro dersom belgieren skal bytte klubb.

Nainggolan bekrefter interesse

Romas Radja Nainggolan og Thomas Vermaelen spilte sammen for det belgiske landslaget under sommerens europamesterskap, og til italiensk presse har midtbanemotoren uttalt at midtstopperen kan være interessert i et klubbytte.

– Jeg har spurt Thomas om han kan komme til Roma, og han har fortalt meg at han vurderer Romas tilbud, har Nainggolan fortalt ifølge Gazzetta World.