En siste tur til Catalonia var på brasilianerens agenda etter å ha fullført overgangen til Beşiktaş, og dermed ende et seks års langt eventyr i Catalonia.
Adriano reiste til Ciutat Esportiva mandags morgen for å si et siste farvel til sine gamle lagkompiser, som han har delt garderobe med de seks siste sesongene.
Den 31 år gamle backen som nylig skrev under på tre år hos den Tyrkiske giganten Beşiktaş tok fordel av at alle spillerne var tilbake på feltet etter EM og ferie. Han ønsket alle lykke til med den kommende sesongen.
Adrianos overgang endte til slutt på 600 tusen euro. Og backen sendte et siste brev til Barcelona og fansen hvor det bl.a. Sto at han følte seg hjemme i sine seks år i Catalonia. Han kom også med en sammenligning om at det var som å skille seg når han nå skulle forlate Barcelona etter et seks års langt ekteskap.
Adriano snakket med alle spillerne og hele trenerstaben etter mandagens trening som ble ledet av Luis Enrique. Alle var veldig interessert i å få et siste øyeblikk med brasilianeren som de kan ende opp med å møte igjen i Champions League.

Adrianos tid i Barcelona

Adriano Correia kom til Barcelona fra Sevilla 16. Juli 2010. Han endte opp med hele 16 titler i sine seks år hos Barcelona. Fire La Liga titler, tre Copa del Rey titler, to Champions League titler, tre Spanske Supercup titler, to UEFA Supercup titler og to Club World Cup titler.
Adriano endte opp med 17 mål på 189 kamper for Barcelona.
Lykke til videre Adriano, og på gjensyn