Denis Suarez skinte med nr. 6 på ryggen, og Barcelona viste at de er på riktig spor inn mot seriestarten.

Vurderingene

Jordi Masip 7: En god kamp av vår tredjekeeper. Kunne dessverre ikke gjøre noe med målet i mot. Hadde også noen gode involveringer.
Aleix Vidal 6: Trygg bakover i dagens kamp. Hadde også en nydelig målgivende til Arda Turan på første målet.
Jose Antonio Martinez 4: En kamp han burde glemme. Hadde dessverre en grufull tabbe som førte til 1-1 målet. Håper det ikke påvirker selvtilliten til vår lovende stopper.
Jeremy Mathieu 6: Startet veldig slurvete og hadde noen slurvete feil som kunne endt opp med baklengs. Men endte opp i kampen med å lede laget fra sin stopperplass.
Juan Camara 7: Kom ofte løpende opp på sin venstre side. Slo innlegget som endte i selvmål av Ambrose. En brukbar kamp av han, ved tanke på at han spiller mest venstre ving.
Sergio Roberto 7: Veldig solid kamp av vår lovende Sergi Roberto. En trygghet bakover i banen som ga mer selvtillit til å ta løpene fremover i banen.
Arda Turan 6: Scoret et vakkert mål. Etter det gikk det ble han litt usynlig. Ble byttet av tidlig i andre omgang.
Denis Suarez 8 BB: Gjorde en utmerket jobb med nr. 6 på ryggen. Veldig god til å finne rom og gjøre medspillerene gode. Viste hvorfor han har blitt hentet tilbake til Catalonia.
Lionel Messi 7: Satt Luis Suarez nydelig opp på 3-1 målet. Spilte kun 45 minutter.
Luis Suarez 7: Han var mye alene på topp, men var likevel iskald på målgivende til Munir.
Munir El Haddadi 7: Scoret et mål, var mye aktiv og jobbet hardt får laget.

Innbyttere

Sergi Samper 7: En god match av Samper, ikke så alt for mye å gjøre.
Alena 7: Du ser han har potensialet. Presenterte seg fint for publikumet med noen gode involveringer.
Marlon 7: Spilte høyre midtstopper. Fikk dessverre ikke tid til å vise frem skuddstyrken.
Alfaro 6: Kom inn for Luis Suarez. Ble ikke så mye involvert.
Mujica 6: Kombinerte fint med alfaro i angrep. Men han også ble ikke så mye mer invovlert utover det.
Carbonell 6: Så ikke så mye til han, men var sikker med ballen og var alltid tilgjengelig.
Jose Suarez 6: Spilte litt mer enn ti minutter, og ellers hadde han ikke så mye å gjøre.
Nili 6: En grei kamp, men ennå ikke klar for å spille sammen med de store guttene.
Gumbau 6: Spilte på midtbanen selv om han også kan spille midtstopper. Gode bevegelser og sikker med ballen.