Sportsavisene skriver daglig det motsatte av hverandre.
Om det er bevisst eller ikke er vanskelig å si, men helt siden overgangsvinduet startet så har de to sportsavisene Mundo Deportivo og Sport kommet med forskjellige meldinger. Man skal alltid ta en avisartikkel fra en tabloid med en klype salt, og de katalanske avisene er intet unntak. Hver dag skriver de motsatt av hverandre, og lørdag fortsetter dette.

Gammel eller ung spiss?

Mundo Deportivos forside i dag bærer preg av at Barcelona jakter en gammel angriper som skal konkurrere med MSN og Munir på topp for Barcelona. Sport skriver det motsatte, at katalanerne er ute etter en ung spiss. Hvem har rett og hvem bør man tro på?
Du er lur om du kun synes rykter er morsomt, men ikke legger for mye i det. Det eneste som er sikkert er at Barca er ute etter en spiss. Sport har riktignok intervjuet en av direktørene i Barcelona, som uttalte seg om saken.

— Vi er ute etter en ung spiss på rundt 22 år, på lik linje med sommerens signeringer, sa Albert Soler til det fremmøtte pressekorpset.

Videre fortalte direktøren at de håper at spissen blir klar til ligastart, og forhåpentligvis innen 15 dager. Soler fortalte også at klubben har mellom fire og seks navn på blokka, som alle har blitt fulgt nøye over tid.
Sport hevder altså at Barcelona er ute etter en ung spiss, mens slik ser Mundo Deportivos forside ut i dag.
mundo
Sport skriver også at Barcelonas nye spiss befinner seg i Brasil. Navn som blir nevnt er Gabriel Jesus (Palmeiras), Jonatan Calleri (São Paulo) og Luan (Gremio). Luan og Gabriel Jesus er med i OL-troppen til Brasil, mens Calleri er i Argentinas. Ifølge brasilianske medier, er Gabriel Jesus nær en overgang til Peps Manchester City for rundt 32 millioner euro. Jonatan Calleri skal visstnok nærme seg West Ham.
Tidligere denne uken gikk ryktene om at sportsdirektør Robert Fernandez satt seg på flyet til Brasil. Der skal han sammen med Barcelonas representant i Brasil, André Cury, snakke med flere parter. Cury har gjort grunnarbeidet, slik at alt ligger til rette for Barcas sportsdirektør.
Fernandez skal tidligere ha sett Gabriel Barbosa (Gabigol) ved flere anledninger, men ikke blitt overbevist. «Gabigol» er en spiller Barcelona har førsteopsjon på, men Santos-spilleren er sterkt koblet til Juventus.
Det at Barcelona-direktøren nå befinner seg i Brasil skal være «plan b». Plan A var å signere Vietto, men den planen gikk altså i vasken.
Så mens ryktesommeren fortsetter, får vi håpe Robert Fernandez snart signerer en angriper. Hittil har han gjort en strålende jobb i sitt første overgangsvindu som sportsdirektør.
Hvem håper du Barcelona signerer? Gabriel Jesus, «Gabigol», Luan eller Jonatan Calleri? Eller har du en annen favoritt?