Under gårsdagens presentasjon av André Gomes lettet sportsdirektøren på sløret.
Barcelona har gjennom hele sommeren sondert markedet etter en angrepsspiller som kan spille andrefiolin bak urokkelige MSN.

– Vi jobber med to forskjellige spisstyper, enten en ung spiller eller en erfaren spiller. Vi er åpne for begge muligheter, og det er mange navn å velge mellom. Det er vanskelig, men vi holder oss rolige og fortsetter å lete etter den riktige profilen, sa Fernández på pressekonferansen.

Ryktesuppe

Hittil har Nolito og Hatem Ben Arfa takket nei, mens Luciano Vietto og Kévin Gameiro ser ut til å velge andre klubber. Derfor må Barça nå finne andre alternativer.
Ifølge Sport ønsker Fiorentina å hente Cristian Tello og sende den tyske veteranen Mario Gomez i retur. Gazzetta World melder at katalanerne er ute etter Milans Carlos Bacca. Samme kilde skriver også at Neymar har pratet med Palmeiras Gabriel Jesus, og har sagt at han ville vært lykkelig i Barcelona. IBTimes skriver at Gabriel Barbosa er en mulighet, i og med at Barça sikret seg en opsjon på spilleren da de signerte Neymar fra samme klubb. Ifølge as har agenten og broren til Benficas Jonas sagt at de spanske mestrene er ute etter 32-åringen. Marca skriver at Alexandre Lacazette hintet til et klubbytte da han begynte å følge Barça på Twitter. Og til slutt melder Sport at Lucas Pérez bare venter på en telefon fra Barcelona.
Hvilken ny angrepsspiller ønsker du å se på Camp Nou denne sesongen?