Luis Enrique tar med seg hele 12 spillere fra Barça B og U-19 over til St. George’s Park i England.

Barça B keeperen kom til Barcelona U19 i 2013/2014-sesongen hvor han bl.a. vant UEFA Youth League. Han gikk gradene oppover i 2014/2015-sesongen til Barça B under Gerard López.

Josep Martínez

Han er en av Barça B sine sommersigneringer. Han kom fra Sevilla Atletico, som spiller i Spanias 2. divisjon.

Marlon

Marlon er også en av signeringene denne sommeren. Midtstopperen kommer på lån fra Fluminense i Brasil, med opsjon på kjøp.

Josep Martínez

En annen Josep Martínez. Keeperen kom fra UD Azira og signerte for U-19 i juli 2015. Han var da også på radaren til bl.a. Real Madrid, Valencia og Villarreal.

Borja López

Borja har spilt for Barça B siden i fjor og kom gratis fra Monaco etter å ha brutt sin kontrakt der.

Àlex Carbonell

Unggutten som er født i 1997 startet sin karriere i La Masia som høyreback. I 2011 gikk han videre til Cornella, hvor han ble omskolert til midtbanespiller. Etter det retunerte han til Barça U-19.

Gerard Gumbau

21-Åringen kom til Barcelona sesongen 2014/2015 fra Girona og fikk sin A-lagsdebut i Copa del Rey mot Elche 15. januar 2015. Han har så langt spilt totalt ni kamper for A-laget så langt i både Champions League, La Liga og Copa del Rey.

Carles Aleñá

Unggutten Carles fikk sin første kamp for Barça B etter å ha imponert for U-19, og i UEFA Youth League. Han ble også kalt opp i A-lagstroppen i Copa del Rey-kampen mot Valencia 10. februar, men fikk ikke sin første kamp for A-laget.

Francisco José Perdomo

«Nili», som han kalles, kom fra UD Las Palmas denne sommeren. Han fikk åtte kamper for Los Amarillos hvor en av de var mot Barcelona.

Jesús Alfaro

25-åringen kom fra Alcoia denne sesongen hvor han også har puttet ti mål. Han er kjent for å være en veldig fleksibel angrepsspiller.

Juan Cámara

Juan startet sin karriere i Villarreal før han kom til Barça B i 2014. Han er en venstreving men kan brukes i flere posisjoner i angrepsrekken.

Rafa Mujica

17-åringen signerte for Barcelona i 2015. Forrige sesong imponerte han stort for U-19 med sin presisjon med ballen, noe Barcelona setter veldig høyt. Han har ved flere anledninger blitt kalt opp til Barça B.
Tror dere vi får se noen av disse ungguttene på Camp Nou kommende sesong?