Spillernes far, Mazinho, har et stort ønske om å se de to spille sammen i den katalanske hovedstaden, selv om Thiago er fornøyd i Tyskland.
Mens Rafinha er i Brasil og forbereder seg til OL, har ikke faren gitt opp håpet om at hans andre sønn, Thiago Alcántara, kan gjenforenes med broren i Barcelona.
Mazinho uttalte følgende på Radio Barcelona:

— Jeg håper at Thiago en dag returnerer til Barcelona. Han er en spiller med Barça-DNA, noe han har hatt helt siden han startet her, og man vet aldri. Fotballverdenen har mange overraskelser. Dørene står åpne for hva som helst, og hvem vet om vi en dag vil få se de to sammen her igjen. Det er ingen bitterhet rettet mot klubben (for salget av Thiago til Bayern), og vi er takknemlige for alt Barcelona har gjort for oss.

Det kom tydelig fram at til tross for Peps nye eventyr i Manchester, trives Thiago godt i Bayern:

— Vi kan ikke la følelsene styre, vi er profesjonelle. Han er Bayern-spiller nå, og er fornøyd og lykkelig for at han er i en klubb der han fungerer godt.

Med tanke på Rafinha, sa faren:

— Rafinha har det bra, arbeider hardt og er fornøyd. Han gjenvinner stadig litt av det han mistet (i løpet av skadeperioden), men han har det fint. Han har et lite muskulært problem, men det er nesten borte.

Mazinho mener Rafinha taklet det å gå glipp av Copa América fint.

— Dette er normalt i fotball. Det er en situasjon ingen ønsker seg, men det skjedde. Nå har han vært ute i nesten sju måneder på grunn av kneskaden. Det er ting som skuffer deg, men de er en del av jobben, og man må være forberedt når de skjer. Nå er alt fortid, og han må se fremover og fortsette å jobbe hardt.

Tror du vi får se Alcántara-brødrene gjenforent i blaugrana-drakt?