Barcelona og Qatar Airways har kommet til enighet om en ny avtale for sesongen 2016/17.
Kontrakten gjelder frem til 30. juni 2017 og innehar de samme avtalene som klubben og flyselskapet tidligere har hatt. Det har lenge vært usikkerhet rundt hvem som skulle få pryde frontpartiet til den katalanske giganten og om noen i det hele tatt skulle det. Mange av ryktene har dreid seg om det amerikanske IT-selskapet Amazon, men ifølge SPORT har ikke selskapet kommet med et tilbud i tide. Derfor har Barcelona valgt å fortsette sitt samarbeid med Qatar Airways.
Manel Arroyo, Barças visepresident og sjef for markedsføring og kommunikasjon, og Akbar Al Baker, Qatar Airways’ administrerende direktør, signerte den nye kontrakten på vegne av begge parter.
Manel Arroyo høstet gode lovord om samarbeidet mellom de to gigantene:

«Qatar Airways har hjulpet oss til å gjøre Barcelona større de siste årene, og mye av suksessen klubben har opplevd skyldes dette samarbeidet. Det er en glede å kunne jobbe sammen i en sesong til, og vi håper at vi kan fortsette fremgangen sammen.»

Al Baker la til:

«For tre år siden fikk vi i havn en avtale med et ikonisk fotballag på denne størrelsen, og vi er veldig glade og stolte over å kunne fortsette vårt gode forhold med klubben i det vi håper blir en flott sesong for oss begge».