Med nye spillere inn portene på Camp Nou, ryktes naturlig nok andre ut av klubben.
Jérémy Mathieu:
Sport melder at Besiktas og Liverpool skal være interesserte i franskmannen, og skal være villige til å betale syv millioner euro for 32-åringen. Mathieu faller trolig lenger bak i køen for førstelagsspill etter Umtitis ankomst, og dersom interessen er reell er det mye mulig at et klubbytte kan være et faktum.
Arda Turan:
Interessen for tyrkeren er stor, som bare har spilt for klubben i et halvt år. Juventus, Arsenal og Chelsea skal alle være villige til å legge 25 millioner euro på bordet for 29-åringen, men det ryktes om at Barcelona skal kreve 30 millioner euro. Ifølge Marca bekrefter Ardas agent interessen, men benekter at klienten hans ønsker å forlate klubben.
Douglas:
Sportsdirektør Robert Fernández har fortalt på tidligere pressekonferanser at en ny høyreback inn er uaktuelt, og at klubben ønsker å satse på Aleix Vidal og Sergi Roberto. Nylig fortalte Fernández på en ny pressekonferanse, gjengitt av Marca, at han ikke ønsker å se Douglas slite benken hele sesongen. En overgang er derfor trolig for brasilianeren, selv om det ikke skal ha kommet noen ny interesserte klubber siden forrige oppdatering.
Adriano:
31-åringen har i hele sommer vært linket til Lazio, og at den italienske klubben har forsøkt seg på spilleren er en dårlig skjult hemmelighet. Nå virker det derimot at hovedstadslaget kommer til å trekke seg fra forhandlingene med Barcelona, skriver «transferspesialisten» Gianluca Di Marzio. Barça vil ikke slippe brasilianeren gratis, og Lazio ønsker ikke å betale noe for han. Med Lucas Digne inn, havner Adriano fort som tredjevalg på venstrebacken.
Alex Song:
Midtbanespilleren fra Kamerun var ikke ønsket videre i West Ham etter låneoppholdet, og Barcelona prøver med det å finne en ny klubb til 28-åringen. Goal skriver at Rubin Kazan er interessert, og det skal kun være et spørsmål om tid før klubbene blir enige om en sum for spilleren. Det har også vært rykter om interesse fra Crystal Palace og tyrkiske toppklubber.