Da Lionel Messi kom med sin avskjed på landslaget ble fotballverdenen snudd på hodet. Nå går det rykter om at han snur. Er det lov til å håpe?
Ryktene om helomvendingen kommer fra la Nación. Avisen skriver at en tidligere landslagslagkamerat av Messi, som skal ha spilt med han under de tre VM-sluttspillene (2006, 2010, 2014), mener å vite at Messi har blikket mot Russland i 2018.

— Han kommer tilbake, og han er besatt av Russland 2018

Kilder som står Messi nær mener å vite at landslaget betyr så mye for magikeren at dersom folk mener at han er problemet eliminerer han problemet ved å trekke seg unna — noe han nå har gjort. Det har vært mye kritikk mot Messi oppigjennom årene. At han tidlig dro ut av Argentina er noe mange har hengt seg opp i, og virker å glemme at den unge gutten trengte medisinsk assistanse han ikke fikk hjemme. Tilnavnet han fikk var «spanjolen». Å spille for Spania var noe Messi fikk tilbud om, men som han aldri ønsket. Han har alltid følt seg argentinsk, han har beholdt den argentinske aksenten sin og har alltid hatt et ønske om å leve opp til forventningene — andre sine, men også sine egne.

Støtteerklæringene har vært mange

Her i Europa har mange tenkt at argentinerne har vært bortskjemte; at de ikke har godt nok verdsatt å ha verdens beste fotballspiller. La Nación sin kilde mener å vite at Antonella tidligere skal ha prøvd å oppmuntre sin ektemann med at kritikerne er få. «Ja, de er få, men de har tyngde», var svaret. For det er store medieskikkelser og andre kjentfolk som har vært mest kritisk til Messi. At Argentinas Gud, Diego Maradona, er blant disse hjelper nok ikke på saken.
Etter at Messi kom med sjokkbeskjeden etter finaletapet har ikke støtteerklæringene latt vente på seg. Mange millioner verden over har brukt #NoTeVayasLio (ikke dra, Lio) for å vise sin støtte. I Buenos Aires gikk nylig flere titalls tusen i tog for å markere sin kjærlighet til driblefanten. I tillegg går det rykter om at Argeninas president Mauricio Marci personlig skal ha ringt Messi for å be han revurdere valget. Om vi er heldige får presidenten innvilget ønsket sitt. Et ønske en hel fotballverden deler med han.