Barcelona har valgt å bruke tilbakekjøpsklausulen for den unge midtbanespilleren.
Dette var vel sommerens mest forventede signering. For kun 3.25 millioner euro henter Barcelona Suárez tilbake til klubben fra Villarreal.
Denis Suárez har skrevet under på en fireårskontrakt med en mulighet for et femte år, avhengig av hvor mange kamper han er involvert i. Utkjøpsklausulen vil ligge på 50 millioner euro.
Han vil gjennomgå en medisinsk test på tirsdag og på ettermiddagen vil han stå utenfor klubbens kontorer å posere foran Barca-emblemet. Signeringen og den offisielle presentasjonen er satt opp på onsdag.

Vender tilbake

Denis Suárez vil igjen bruke Barcelona-drakten, som han gjorde sist i 2013/14 da han spilte for B-laget. Etter den tid har han vært i Sevilla og Villarreal. For Barca B scoret han syv mål og hadde 11 assist på 36 kamper, noe som gjorde at Sevilla ønsket midtbanespilleren. I sesongen som var spilte han en stor rolle for den gule ubåt. Han tok del i 48 kamper, hvor han scoret fem mål og hadde 11 assist. Han hadde også flest assist i Europa League forrige sesong med syv assist.