Katalanske medier melder at Liverpool og Barça har kommet til enighet om en prinsippavtale rundt overgangen til Luis Suárez.
Det var i går ettermiddag at den katalanske TV-kanalen ‘TV3’ gikk ut med nyheten om at klubbene var enige om en foreløpig avtale, som tar Liverpool-spissen til Catalonia.
Liverpool og Barça skal ha blitt enige om en overgangssum på 79 millioner euro, og ifølge Marca skal det nå – angivelig – kun være finansielle årsaker til at overgangen ikke er gjort offisiell enda.
Ifølge hovedstadsavisen er det i påvente av en avklaring rundt fremtiden til Alexis Sánchez, at katalanerne har bedt om å avvente fullføringen (finansieringen) av overgangen til Suárez.
Imidlertid skriver liverpool.no at Barça skal ha innfridd utkjøpsklausulen til angriperen, som i så fall er langt høyere enn ovennevnte beløp.
Forhandlingene startet for øvrig på onsdag i denne uken.
Sport melder videre at urugayaneren kommer til å bli den fjerde best betalte spilleren i Barça — bak Leo Messi, Neymar Jr. og Andrés Iniesta.
Rapportene tyder på at Suárez allerede har blitt enig med Barça om sine personlige betingelser, og at det er enighet om en femårskontrakt.
Ingen av klubbene har uttalt noe offisielt rundt ryktene om overgangen.