Etter nattens kamp mot USA er det klart at Argentina skal spille finale i Copa America. Både Mascherano og Messi spilte hele kampen.
Den lille magikeren med nummer ti på ryggen leverte nok en god kamp. Etter bare tre minutter leverte han en lekker målgivende pasning til Lavezzi som satt ballen i nettet. Etter rundt en halvtime ut i kampen ble Messi revet ned og fikk frispark fra 22 meter. Det skulle han ta selv – og godt var det. Den skjeggete argentineren leverte et frisparkmål med gåsehudfaktor 50. 0-2 til Argentina.
Med dette målet troner Messi alene på toppen over målscorere for Argentina. Han står nå med 55 mål for landslaget og har slått rekorden til den legendariske Gabriel Batistuta.
Målfarlige Higuain skulle ha gleden av å sette inn 0-3 etter 50 minutter. Men dagen var ikke over for hans del. Like før slutt ble han servert på sølvfat av Messi og satte enkelt inn 4-0 til Argentina.
Mascherano gjorde en meget god jobb på midtbanen, men banens beste-prisen går til Lionel Messi som markerte seg med ett heidundrende mål og to målgivende.
Argentina vil møte enten Colombia eller Chile. Disse skal møtes natt til torsdag klokken 02.00 for å kjempe om den siste finaleplassen. Finalen spilles natt til mandag 02.00.