Barcelona skal allerede ha fått et nei fra Las Palmas på et bud på den unge midtstopperen, men nå skal Barca være klare til å øke budet.
Det er sport som skriver dette i dag. Etter at Bartra dro til Dortmund har det vært spekulert i at Barcelona skal ha inn to midtstoppere i sommer. Videre mener sport å vite at overgangen skal ha fått et grønt lys av Luis Enrique, som tenker på Lemos som en midtstopper for fremtiden.
Uruguayaneren som kun er 20 år spilte godt i forsvaret til Las Palmas etter jul og viste seg som en leder for de gule fra ferieøya. Las Palmas skal ha kommet tilbake med et rungende nei til Barcelonas bud på 4 millioner euro, med tillegg som gjorde at overgangen kunne komme opp i 12 millioner.
Det er nettopp 12 millioner Las Palmas skal ha spurt om for stopperen, men Barcelona skal ikke være villige til å betale hele summen uten at noe skal være bonuser som Las Palmas skal få hvis Lemos blir en hit i Barca. Det nye budet skal, ifølge sport, være på 8 millioner euro og fortsatt ha tilleggs-bonuser som gjør at overgangen kan ende på 12 millioner euro til slutt.