Kunne du tenke deg å jobbe med oss som elsker Barcelona?
Er du over middels interessert i Barcelona, nyhetssulten, kjapp og god til å skrive? Liker du kommunikasjon, er engasjert og har stå-på-vilje? Da er det akkurat deg Blaugrana er på jakt etter.
Det viktigste for oss er at du er flink til å skrive, og har lyst til å bidra. Studerer du journalistikk, så er dette en ypperlig mulighet til å få publisert artikler.
Vi ønsker først og fremst personer som har mulighet til å bidra over en lengre periode, og som har mulighet til å skrive opptil flere artikler hver uke.
Vi kan tilby en fantastisk redaksjon med god humor, samarbeidsvilje og som alle har hjertet i Barça. Med tiden vil du få mer ansvar. Opplæring vil bli gitt, men det er en fordel om du kan WordPress fra før.
Redaksjonen drives på ren frivillighet og alle som bidrar på en eller annen måte får gratis medlemskap i supporterklubben, samt prioritering på eventuelle finalebilletter o.l. som supporterklubben måtte motta (i 2015 var vi blant annet tilstede på finalene i Copa del Rey og Champions League, og i år var vi tilstede på Copa del Rey-finalen), så lenge man er aktiv.
Høres dette interessant ut? Send en søknad til ansvarlig redaktør Tommy Granli Muniz på e-post: tommy.g.muniz@pbdn.no.