Begge spillerne blir sett på som potensielle nysigneringer denne sommeren.

Vil Sanabria returnere?

Antonio Sanabria vokste opp på La Masia, og var akademispiller og B-spiller fra 2009-2013. Han forlot klubben for førstelagsspill i Italia og Sassuolo før Roma ble neste stoppested. Denne sesongen har angriperen spilt for Sporting Gijon, og noterte seg for elleve mål på 29 kamper.
Det sørget for en billett til Copa America for spilleren fra Paraguay. Interessen fra Barcelona er riktignok bare en av mange. Klubber som: Sevilla, Valencia, Atletico Madrid og Leicester følger også spilleren tett.
Ifølge Marca skal Roma visstnok kreve rundt 15 millioner euro for spilleren, og blir unggutten på 20 år hentet, så blir det som en backup for MSN.

Jonny en god kjenning av Lucho

En annen spiller som blir koblet til Catalonias hovedstad er Celta Vigo-spiller, Jonny. 22-åringen har tidligere spilt under Luis Enriques ledelse, og Barca-treneren kjenner derfor unggutten godt. Jonny blir sett på som en erstatter for Dani Alves, og har en utkjøpsklausul på 12 millioner euro. Denne summen vil øke med to millioner euro i løpet av få dager, noe som kan få Barca til å agere raskt, skriver Marca.
jonny
Celta-backen har spilt fast for klubben fra Vigo, og står med godt over hundre kamper for klubben. Jonny scoret ett mål forrige sesong og noterte seg for fire målgivende. Han har representert Spania på U18, U19, U20 og U21. Nylig ble han tatt med i Vicente del Bosques tropp til kampen mot Costa Rica, men fikk ikke sin debut.