Valencias unge høyreback er en av favorittene til å erstatte Dani Alves, hvis sistnevnte forlater klubben.
Portugiseren er en av de mest spennende forsvarerne i Europa. 22-åringens spillestil kan minne om Dani Alves’ spillestil, og det er nettopp det som har gjort at Barcelona nå skal ha gått i forhandlinger med Valencia om Joao Cancelo.
Sport skriver at Barca allerede har spurt Valencia om spillerens situasjon, men katalanerne vil ikke by på spilleren før Alves offisielt er ferdig i klubben.
Barcas prioritet denne sommeren er å signere en stopper, men de nylige ryktene om at Juventus nærmer seg en overgang for Alves, har virkelig satt ryktene om en back i gang i Catalonia.

Bellerin en mulighet

Hector Bellerin har hatt en fantastisk sesong for Arsenal. 21-åringen spilte åtte år for Barcelonas akademi før Arsenal snappet han opp, så han kjenner godt til klubbens spillestil.
Men grunnen til at Bellerin blir en vanskeligere spiller å signere, er fordi han blir verdsatt til mer enn dobbelt så mye som Cancelo. Joao Cancelo er verdsatt til rundt 20 millioner euro, mens Bellerin er verdsatt til rundt 40 millioner euro.
En annen ting som gjør at Bellerin mest sannsynlig ikke blir Barcelona-spiller er at han selv ikke er interessert i å fremprovosere overgangen, noe Cesc gjorde før han ble hentet. Spilleren har også nylig fått ny kontrakt og blir satset hardt på av Arsene Wenger.

Mariano kan bli løsningen

Sevillas brasilianske høyreback, Mariano, kan bli nødløsningen. Han er riktignok snart 30 år, men har kvalitetene i behold. Sport skriver at Barcelona har han som en nødløsning, om ingen av spillerne nevnt over blir Barca-spillere.